GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανέκδοτο: Ο Βασιλάκης θα πείσει την Όλγα να στηρίξει Σαμαρά...

Είναι το πιο σύντομο παραπολιτικό ανέκδοτο των ημερών. Ο Βασίλης Κικίλιας συνάντησε την Όλγα Κεφαλογιάννη για να την πείσει να προσχωρήσε...

Είναι το πιο σύντομο παραπολιτικό ανέκδοτο των ημερών. Ο Βασίλης Κικίλιας συνάντησε την Όλγα Κεφαλογιάννη για να την πείσει να προσχωρήσει στο στρατόπεδο του Αντώνη Σαμαρά, στις επερχόμενες εκλογές για την προεδρία της ΝΔ ή ακόμη καλύτερα για να αποτρέψει να γίνουν αυτές οι εσωκομματικές εκλογές. Κάπως έτσι περιέγραψαν τη συνάντηση τα "Νέα" και site φιλικό προς τον Βασίλη Κικίλια.
Και εδώ γελάμε στο ανέκδοτο 1.: Ο Βασίλης Κικίλιας, ο Βασιλάκης όπως τον αποκαλεί ο Αντώνης Σαμαράς, ο άνθρωπος που άφησε την Ελλάδα να καεί και κυρίως την Αθήνα να ξανα-λεηλατηθεί με αφορμή τα γεγονότα Ρωμανού, ως υπουργός προστασίας του πολίτη, σήμερα εμφανίζεται ως πρωτοπαλίκαρο του τέως Πρωθυπουργού και αναλαμβάνει ρόλο διαμεσολαβητή.. Ο Βασίλης Κικίλιας ο άνθρωπος που προωθήθηκε και στηρίχτηκε όσο κανένας στη ΝΔ, ξέχασε να απαντήσει για την Αμυγδαλέζα και για όσα πάγωσαν ή υστέρησαν επί των ημερών του για το σχέδιο δράσης για το άσυλο και τη μετανάστευση, θέματα για τα οποία μέχρι να αναλάβει τη θέση του υπουργού, η Ελλάδα έπαιρνε επαίνους από την ΕΕ για τη διαχείρισή τους.
Και εδώ γελάμε στο ανέκδοτο 2.: Ο Βασίλης Κικίλιας, συνάντησε την Όλγα Κεφαλογιάννη σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, προφανώς για να τους δουν όλοι... και κυρίως για να δει ο Αντώνης Σαμαράς πόσο πολύ αγωνίζεται το ψυχοπαίδι του.
Και αυτή είναι η δεύτερη πολιτική γκάφα του ανέκδοτου της συνάντησης: Ο Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται τόσο απομονωμένος που δεν τολμάει να συναντήσει την Όλγα Κεφαλογιάννη, τη γόνο της μεγάλης πολιτικής και επιχειρηματικής οικογένειας της χώρας και στέλνει «δημόσια» τον Βασιλάκη να παρακαλέσει (και να αποκαλυφτεί η απομόνωσή του)... την ώρα που η Όλγα ως γνωστό, έχει πάρει θέση σε πολύ ισχυρό στρατόπεδο..
Και έχει σημασία αυτή η Όλγα (η πρώτη της Α΄ Αθηνών) ποιον θα στηρίξει..
Ιωάννης Καλαμίδης
www.tokentro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση