GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μυστική στρατιωτική υπηρεσία θέλει να φτιάξει ο Καμμένος

Στρατιωτική μυστική υπηρεσία (Military Intelligence Service), ειδικό στρατιωτικό σώμα οικονομικών ελεγκτών αλλά και υποχρεωτική 7μηνη ...

Στρατιωτική μυστική θέλει να φτιάξει ο Πάνος Καμμένος
Στρατιωτική μυστική υπηρεσία (Military Intelligence Service), ειδικό στρατιωτικό σώμα οικονομικών ελεγκτών αλλά και υποχρεωτική 7μηνη θητεία στα σύνορα είναι ορισμένες από τις αλλαγές που σχεδιάζει ο νέος υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος.
Ακόμη, στο σχέδιο προγράμματος του υπουργείου Αμύνης που αναμένεται να κατατεθεί από τον κ. Καμμένο στον πρωθυπουργό σχεδιάζεται η κατάργηση ή υποβάθμιση της λειτουργίας στρατιωτικών μονάδων που βρίσκονται στην Κεντρική Ελλάδα και στην Πελοπόννησο, η παράταση της θητείας όσων θελήσουν να ακολουθήσουν επαγγελματική θητεία, η ανασυγκρότηση των στρατιωτικών σχηματισμών, η εξάλειψη της γραφειοκρατίας και του ρουσφετιού, η αναβάθμιση των στρατιωτικών παρελάσεων, η αποκατάσταση των μισθολογικών αδικιών για τις Ένοπλες δυνάμεις, η κατάργηση των δεξιώσεων, του… γρηγορόσημου, καθώς και της Γενικής Διεύθυνσης εξοπλισμών .
Όπως αναφέρει στο σχετικό δημοσίευμα του το Βήμα της Κυριακής είναι η πρώτη φορά συστήνεται στρατιωτική μυστική υπηρεσία, η οποία δεν θα έχει σχέση με τα πάλαι ποτέ «Α2» των επιτελείων που τόσο πολύ είχαν ταλαιπωρήσει τους δημοκρατικούς πολίτες, κυρίως στη διάρκεια της χούντας, αφού ήλεγχαν κυρίως τα φρονήματά τους. Η μυστική στρατιωτική υπηρεσία θα λειτουργεί ανεξάρτητα από την ΕΥΠ, θα είναι στελεχωμένη από εξειδικευμένους στρατιωτικούς (που θα βρίσκονται σε ξεχωριστή επετηρίδα) και θα ασχολείται αυστηρά με τη συλλογή στρατιωτικών πληροφοριών που θα έχουν να κάνουν με την άμυνα της χώρας, όπως εξηγεί ο υπουργός.
Κατά τον κ. Καμμένο, τέτοιου είδους υπηρεσίες λειτουργούν στους προηγμένους στρατούς του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση