GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΟΜΒΑ στον τηλεοπτικό χώρο! Ποιο κανάλι πήγε στα χέρια εφοπλιστή;

Νέος παίκτης έκανε την εμφάνισή του στο...

Νέος παίκτης έκανε την εμφάνισή του στο...Θεσσαλικό τηλεοπτικό τοπίο εξαγοράζοντας την πλειοψηφία των μετοχών του τηλεοπτικού σταθμού TRT που είναι ο πρώτος που εξέπεμψε σήμα στην Θεσσαλική επικράτεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο βασικός μέτοχος και εκ των ιδρυτών του καναλιού, Βολιώτης στην καταγωγή, Άγγελος Αντωνίου, μεταβίβασε το σύνολο των μετοχών που κατείχε (ποσοστό 84%) σε άγνωστους, προς το παρόν, αγοραστές καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για εξωχώρια εταιρεία.
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες,πίσω από τη νέα εταιρεία βρίσκεται έλληνας εφοπλιστής ο οποίος, κατά την τελευταία διετία, επιδίδεται σε εξαγορές επαρχιακών καναλιών τα οποία θα συντονίζονται και θα εκπέμπουν, ως ένα ποσοστό, κοινό πρόγραμμα.
Στο μετοχολόγιο του TRT , σύμφωνα με το kosmoslarissa.gr, παραμένουν ακόμη ο Λαρισαίος επιχειρηματίας Στέργιος Τσαγκούλης (Intercomm) με ποσοστό 13%, καθώς και δύο ακόμα μικρομέτοχοι που κατέχουν το υπόλοιπο 3%. Το τίμημα της εξαγοράς δεν έγινε γνωστό...
Πηγή: tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση