GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιβεβαιώνεται το Press-gr: Εμπλοκή με τον Αβραμόπουλο! Αναβλήθηκε η ανακοίνωση για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας...

Αναβάλλεται η ανακοίνωση της κυβέρνησης για το πρόσωπο που θα είναι υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν ...

Αναβάλλεται η ανακοίνωση της κυβέρνησης για το πρόσωπο που θα είναι υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει υπάρξει τελική συμφωνία ως προς το πρόσωπο.
Επιβεβαιώνονται έτσι και οι πληροφορίες του press-gr (διαβάστε εδώ) για τις σοβαρές διαφωνίες τουλάχιστον 7 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.
Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον υπουργό Άμυνας και πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αργότερα μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος είχε αντιταχθεί σθεναρά σε μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα Αβραμόπουλου.
Με την αγωνία να παρατείνεται, ενώ το διάγγελμα αναμενόταν λίγο μετά τις 20:00, οι πληροφορίες ήθελαν να παραμένει ανοιχτό το ζήτημα του προεδρικού υποψηφίου, καθώς στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ υπήρχαν αντιδράσεις.
Ο κ. Λαφαζάνης αποχώργησε από το Μαξίμου κι, λίγο αργότερα, έγινε γνωστό ότι αναβάλλεται το διάγγελμα για την ανακοίνωση του ονόματος του υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας.
Όπως ανακοίνωσε στις 21:35 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, η απόφαση του πρωθυπουργού είναι να συγκληθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ το πρωί της Τρίτης, μετά το Eurogroup της Δευτέρας, να αποφασίσει για τον υποψήφιο Πρόεδρο και η εκλογή του να γίνει την Τετάρτη από τη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση