GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξήλωναν καλώδια από τις κολώνες φωτισμού!

Στο σκοτάδι βύθισαν ένα μεγάλο τμήμα του δήμου Κομοτηνής δυο «κυνηγοί» χαλκού, που λεηλατούσαν τα καλώδια από τις κολώνες φωτισ...

Στο σκοτάδι βύθισαν ένα μεγάλο τμήμα του δήμου Κομοτηνής δυο «κυνηγοί» χαλκού, που λεηλατούσαν τα καλώδια από τις κολώνες φωτισμού! Μέσα σε λίγη ώρα, ώσπου να γίνουν αντιληπτοί από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. είχαν ξηλώσει τις καλωδιώσεις από επτά δημοτικές κολώνες.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν επ” αυτοφώρω τους δυο δράστες ηλικίας 44 και 22 χρόνων, από τους οποίους ο πρώτος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπή. Και οι δυο οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ τα καλώδια τα οποία είχαν ήδη κόψει κατασχέθηκαν για να αποδοθούν σε αρμόδιο υπάλληλο του δήμου. Η Ασφάλεια Κομοτηνής ερευνά αν εμπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

*** Τους χάλκινους σωλήνες ύδρευσης που ήταν αποθηκευμένοι ακάλυπτο χώρο μιας πολυκατοικίας στη Χαλκίδα για να αντικαταστήσουν τους παλιούς, έβαλαν στο μάτι δυο «κυνηγοί» χαλκού ηλικίας 39 και 30 χρόνων. Όμως, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή, συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας που τους άσκησε δίωξη για απόπειρα κλοπής.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση