GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η πρώτη ενήλικη φωτογραφία του αποκεφαλιστή Τζιχάντι Τζον

Την πρώτη φωτογραφία του αποκεφαλιστή του Ισλαμικού Κράτους, Τζιχάντι Τζον, το όνομα του οποίου είναι Μοχάμεντ Εμουάζι, έδωσε στη δημο...

Η πρώτη ενήλικη φωτογραφία του αποκεφαλιστή Τζιχάντι Τζον

Την πρώτη φωτογραφία του αποκεφαλιστή του Ισλαμικού Κράτους, Τζιχάντι Τζον, το όνομα του οποίου είναι Μοχάμεντ Εμουάζι, έδωσε στη δημοσιότητα το δίκτυο Sky News. Πρόκειται για την πρώτη ενήλικη φωτογραφία του τζιχαντιστή που δίδεται στη δημοσιότητα.

Στην φωτογραφία ο Εμουάζι φαίνεται να έχει μικρό μούσι και να φορά ένα καπέλο της ομάδας μπέιζμπολ, Pittsburgh Pirates και σύμφωνα με το Sky News, είναι από την εποχή που ήταν φοιτητής στο University of Westminster.

Μαζί δημοσιεύεται και μια κάρτα του από την εποχή που φοιτούσε στο βρετανικό πανεπιστήμιο, μεταξύ του 2006 και του 2009 και καταγράφει τις επιδόσεις του ως μαθητή.

Ο 27χρονος σήμερα τζιχαντιστής ήταν ο μόνος Μουσουλμάνος φοιτητής στην τάξη του και συχνά έδειχνε στους συμφοιτητές του αραβική γραφή.

Χθες ανακοινώθηκε το όνομα του, αφότου ταυτοποιήθηκε μέσα από πολλά βίντεο στα οποία φαίνεται ο Τζιχάντι Τζον ως ένας από τους τρομερότερους δημίους του Ισλαμικού Κράτους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση