GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απογοήτευση στον Ολυμπιακό, αλλά έρχεται ντέρμπι

Απογοητευμένοι είναι στον Ολυμπιακό μετά το 2-0 από την Ντνίπρο, στην πρώτη αναμέτρηση με τους Ουκρανούς για τους «32» του Europa Leagu...

Απογοήτευση στον Ολυμπιακό, αλλά έρχεται ντέρμπι Απογοητευμένοι είναι στον Ολυμπιακό μετά το 2-0 από την Ντνίπρο, στην πρώτη αναμέτρηση με τους Ουκρανούς για τους «32» του Europa League. Πλέον, η ομάδα του Βίκτορ Περέιρα πρέπει να ανέβει ανηφόρα για να βρεθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η ρεβάνς είναι την Πέμπτη (26/2, 22:05) και δεν θα αγωνιστεί ο αρχηγός της ομάδας, Γιάννης Μανιάτης, καθώς συμπλήρωσε κάρτες.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναγνωρίζουν ότι δεν έπαιξαν καλά. Άλλωστε, ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε μεταξύ άλλων: «είναι πολύ φυσιολογικό μετά από ένα παιχνίδι να είμαστε απογοητευμένοι με τον εαυτό μας, αφού ξέρουμε ότι μπορούμε να είμαστε πολύ καλύτεροι». Πάντως, υπάρχει δυσαρέσκεια και για τη διαιτησία της χθεσινής αναμέτρησης και εκφράστηκε άμεσα και από τον τεχνικό των Πειραιωτών και από τον Κώστα Καραπαπά. Θεωρούν ότι θα μπορούσαν να πάρουν πολύ καλύτερο σκορ ενόψει του παιχνιδιού στο Φάληρο, καθώς έστω και το ένα τέρμα θα άλλαζε κατά πολύ τα δεδομένα.

Στον Ολυμπιακό στρέφουν άμεσα την προσοχή τους στο ντέρμπι της Κυριακής (22/2, 19:30) με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και η προετοιμασία για το προσεχές ματς που είναι πιθανόν να κρίνει πολλά για την υπόθεση τίτλος ξεκινάει σήμερα. Οπότε, δεν υπάρχει χρόνος για γκρίνια, καθώς είναι κοντά ένα πολύ σημαντικό ματς. Θα φανούν και κάποια πράγματα από αυτά που έχει στο μυαλό του ο Περέιρα και πως σκέφτεται να διαχειριστεί το ρόστερ, καθώς ο επόμενος αγώνας με την Ντνίπρο δεν είναι μακριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση