GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απίστευτο! Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Μπαλάφας αποκάλεσε "...βρώμα" τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κωνσταντινόπουλο

Ενα ανοικτό μικρόφωνο πρόδωσε τον αντιπρόεδρο της Βουλής Γιάννη Μπαλάφα και ακούστηκε ολοκάθαρα να αποκαλεί τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Οδυσσ...

Ενα ανοικτό μικρόφωνο πρόδωσε τον αντιπρόεδρο της Βουλής Γιάννη Μπαλάφα και ακούστηκε ολοκάθαρα να αποκαλεί τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο «αυτή η βρώμα».
Ολα συνέβησαν όταν ο Γ. Μπαλάφας προήδρευε συνεδρίασης της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου με θέμα την εκλογή προεδρείου. Ο αντιπρόεδρος της Βουλής ήταν γενικά «χαλαρός» και έκανε σχόλια κατά την ανάγνωση του ονομαστικού καταλόγου των μελών της επιτροπής.
Οταν ψήφιζε ο Γιάννης Δριβελέγκας, σχολίασε «ο παλιός είναι αλλιώς».
Οταν έφτασε στο όνομα του βουλευτή Αρκαδιας του ΠΑΣΟΚ, ακούστηκε να λέει: «Κωνσταντινόπουλος… αυτή η βρώμα… Οδυσσέας».
Στο μικρόφωνο ακούστηκε ολοκάθαρα, αλλά η κάμερα «έπιασε» τον Γ. Μπαλάφα την ώρα που φώναζε το μικρό όνομα του κ. Κωνσταντινόπουλου, ο οποίος πάντως απουσίαζε εκείνη τη στιγμή από την αίθουσα. Ως εκ τούτου δεν είναι αντιληπτό εάν η «προσφώνηση» του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ έγινε χαριτολογώντας με περιπαικτικό τρόπο.
«Δεν έχω πρόβλημα με τον Γιάννη Μπαλάφα, ίσα-ίσα είμαστε και φίλοι. Τον παίρνω τηλέφωνο στο κινητό του να μου εξηγήσει τι εννοούσε, αλλά είναι κλειστό. Θα μου εξηγήσει ο ίδιος πιστεύω» είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ όταν έμαθε για το περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση