GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καζάνι που βράζει η ΝΔ για τη στρατηγική Σαμαρά

Σε κατάστασης εσωστρέφειας φαίνεται ότι έχει περιέλθει η ΝΔ, με αρκετά στελέχη του κόμματος να πνέουν μένεα κατά του Αντώνη Σαμαρά για ...

Καζάνι που βράζει η ΝΔ για τη στρατηγική Σαμαρά

Σε κατάστασης εσωστρέφειας φαίνεται ότι έχει περιέλθει η ΝΔ, με αρκετά στελέχη του κόμματος να πνέουν μένεα κατά του Αντώνη Σαμαρά για τη στρατηγική που ακολούθεί μετά την ήττα στις εκλογές.

Ο Αντώνης Σαμαράς φαίνεται ακολουθεί την τακτική που θέλει να περιμένει την αποτυχία της κυβέρνησης για να επιχειρήσει ολική επαναφορά, ωστόσο υπάρχουν σοβαρές αντιδράσεις από βουλευτές του κόμματος.

Όπως και να έχει η επιτυχία ή όχι των διαπραγματεύσεων θα καθορίσει τις εξελίξεις στη ΝΔ, αφού ακόμη και ο Φαήλος Κρανιδιώτης, τόνισε ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ πετύχει με τους δανειστές, τότε θα πρέπει να λογοδοτήσει το κόμμα για όσα έγιναν το 2012.

Βαρόμετρο θα αποτελέσει η συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας την Πέμπτη στη μία το μεσημέρι, μετά την ορκωμοσία των βουλευτών.

Φαίνεται ότι ο Αντώνης Σαμαράς και οι συνεργάτες του δεν θέλουν να δοθεί ο λόγος στους βουλευτές. Βέβαια ακόμη και αν δοθεί μένει να φανεί αν κάποιος θα ζητήσει το λόγο.

Για την ώρα το θέμα ημερήσιας διάταξης είναι η ομιλία προέδρου.

Ο κ. Σαμαράς δέχεται έντονη κριτική για τη λογική της προσωρινής ήττας και της αριστερής παρένθεσης, καθώς αυτό συνδέεται άμεσα με την αποτυχία της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση