GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα με Τζακ Λιου

Ο υπουργός Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζακ Λιου, εξέφρασε την Παρασκευή την ικανοποίησή του για τις τεχνικές συνομιλί...



Ο υπουργός Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζακ Λιου, εξέφρασε την Παρασκευή την ικανοποίησή του για τις τεχνικές συνομιλίες μεταξύ...
της Ελλάδας και των Ευρωπαίων εταίρων της και ζήτησε ρεαλισμό.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών μετά την τηλεφωνική συνομιλία που είχε ο Λιου με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, αναφέρεται ότι:

«Ο υπουργός Λιου κάλεσε όλες τις πλευρές να αφήσουν στην άκρη τις ρητορείες και να επικεντρωθούν στην εξεύρεση μιας ρεαλιστικής πορείας προς τα εμπρός».

«Σήμερα, ο υπουργός Τζακ Λιου συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, για να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα.

Ο υπουργός είπε ότι προσβλέπει στη συνεργασία με τη νέα ελληνική κυβέρνηση, καθώς αυτή προχωρά να σχηματίσει ένα συγκεκριμένο και ολοκληρωμένο μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα σε συνεργασία με την Ευρώπη και τους διεθνείς οργανισμούς.

Κάλεσε όλα τα μέρη να αφήσουν κατά μέρος τη ρητορική και να επικεντρωθούν στην επίτευξη μιας ρεαλιστικής πορείας προς τα εμπρός.

Ο υπουργός εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η Ελλάδα και οι εταίροι της έχουν εισέλθει σε τεχνικές συζητήσεις και σημείωσε ότι η συνεδρίαση του Eurogroup της Δευτέρας σηματοδοτεί μια σημαντική ευκαιρία για την επίτευξη συγκεκριμένης προόδου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση