GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χανιά: Θυελλώδεις άνεμοι και ζημιές σε καταστήματα

Σε κλοιό κακοκαιρίας που έχει ως κύριο χαρακτηριστικό τους θυελλώδεις ανέμους βρίσκονται από τα ξημερώματα τα Χανιά. Τα περισσότερα προ...

Χανιά: Θυελλώδεις άνεμοι και ζημιές σε καταστήματα

Σε κλοιό κακοκαιρίας που έχει ως κύριο χαρακτηριστικό τους θυελλώδεις ανέμους βρίσκονται από τα ξημερώματα τα Χανιά.

Τα περισσότερα προβλήματα έχουν αναφερθεί στο βόρειο παραλιακό μέτωπο και στη ζώνη από το Καλαμάκι μέχρι και την πόλη των Χανίων με την κακοκαιρία να χτυπά το ενετικό λιμάνι της πόλης, όπου αναφέρθηκαν ζημιές σε εξωτερικές κυρίως κατασκευές καταστημάτων από τη συνοικία Νέα Χώρα μέχρι το Φρούριο Φιρκά, την ακτή Ενώσεως και την ακτή Κουντουριώτη, όπου η κυκλοφορία έχει απαγορευτεί λόγω του υψηλού κυματισμού.

Σε πολλά σημεία τόσο στην πόλη όσο και στην ύπαιθρο έσπασαν δέντρα και ξηλώθηκαν πινακίδες και άλλες κατασκευές ενώ επί ποδός βρίσκεται το σύνολο του κρατικού μηχανισμού και των δήμων.

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση αναφέρθηκαν στην περιοχή του δήμου Σελίνου, ενώ για προληπτικούς λόγους δεν λειτούργησαν σχολεία στα Σφακιά.

Τα πλοία παραμένουν δεμένα στα λιμάνια, καθώς έως και τις 6 το απόγευμα είναι σε ισχύ η απαγόρευση του απόπλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση