GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση Κέρι με Λαβρόφ

Ο υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζον Κέρι, δήλωσε ότι θα συναντηθεί τις επόμενες ημέρες, με τον Ρώσο ομόλογό του, Σεργκέι...

Συνάντηση Κέρι με Λαβρόφ

Ο υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζον Κέρι, δήλωσε ότι θα συναντηθεί τις επόμενες ημέρες, με τον Ρώσο ομόλογό του, Σεργκέι Λαβρόφ, για να συζητήσουν τα θέματα της Συρίας αλλά και το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.

«Θα αναχωρήσω νομίζω το Σάββατο( από την Ουάσιγκτον), για συζητήσεις με τον υπουργό Εξωτερικών (Σεργκέι) Λαβρόφ σχετικά με τη Συρία και άλλα ζητήματα», είπε ο Τζον Κέρι προς Αμερικανούς γερουσιαστές κατά τη διάρκεια ακρόασής του με θέμα τον προϋπολογισμό του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

«Εγώ θα διαπραγματευτώ με το Ιράν για το υπόλοιπο της εβδομάδας» ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών χωρίς όμως να διευκρινίζει πότε θα γίνουν οι συναντήσεις.

Ο Τζον Κέρι είπε επίσης ότι έχει προγραμματιστεί να παραστεί σε συνεδρίαση του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση