GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νύφη θύμωσε την ώρα του γάμου και παντρεύτηκε... καλεσμένο!

Η νύφη δεν το' σκασε... αλλά θύμωσε τόσο πολύ που παντρεύτηκε καλεσμένο! Μια γυναίκα από την Ινδία θύμωσε τόσο πολύ με τον άντρα τη...

Νύφη θύμωσε την ώρα του γάμου και παντρεύτηκε... καλεσμένο!

Η νύφη δεν το' σκασε... αλλά θύμωσε τόσο πολύ που παντρεύτηκε καλεσμένο!

Μια γυναίκα από την Ινδία θύμωσε τόσο πολύ με τον άντρα της (που δεν έγινε τελικά ποτέ σύζυγος της) την ώρα που παντρεύονταν που τελικά παντρεύτηκε ένα καλεσμένο στο γάμο!

Ο άνδρας που προοριζόταν αρχικά να γίνει ο γαμπρός ήταν επιληπτικός όμως δεν το είχε πει στη μέλλουσα γυναίκα του. Έτσι, όταν τον έπιασε κρίση επιληψίας και κατέρρευσε την ώρα του γάμου, η νύφη θύμωσε τόσο πολύ που δεν της είχε πει την αλήθεια που ζήτησε από ένα φίλο του αδελφού του γαμπρού να την παντρευτεί. Και εκείνος δέχτηκε!

Μάλιστα όταν ο ατυχής επιληπτικός άνδρας συνήλθε, παρακάλεσε τη γυναίκα να τον συγχωρήσει και να αλλάξει γνώμη αλλά εκείνη αρνήθηκε.

Η οικογένεια του ατυχούς γαμπρού (που τελικά δεν έγινε ποτέ γαμπρός) κατέθεσε μήνυση σε βάρος της νύφης, όμως η Δικαιοσύνη απεφάνθη ότι η νύφη δεν έκανε κάτι παράνομο.

Και κάποιοι έζησαν καλά και κάποιοι... χειρότερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση