GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρυσοβελώνη: Τώρα αρχίζει η πραγματική μάχη

"Το πλαίσιο συμφωνίας στο οποίο κατέληξε το Eurogroup αποτελεί ένα πρώτο σημαντικό βήμα της νέας κυβέρνησης", δήλωσε η εκπρόσ...

Χρυσοβελώνη: Τώρα αρχίζει η πραγματική μάχη

"Το πλαίσιο συμφωνίας στο οποίο κατέληξε το Eurogroup αποτελεί ένα πρώτο σημαντικό βήμα της νέας κυβέρνησης", δήλωσε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη, σχολιάζοντας τη συμφωνία στο Eurogroup της Παρασκευής.

"Η Ελλάδα κατάφερε να κερδίσει σεβαστό χρονικό περιθώριο που επιτρέπει να οργανώσουμε τα δημοσιονομικά και οικονομικά μας ζητήματα και να αντιμετωπίσουμε την υπάρχουσα ανθρωπιστική κρίση", σημείωσε η κ. Χρυσοβελώνη, προσθέτοντας: "Τώρα αρχίζει η πραγματική μάχη για την κατάρτιση ενός μακρόπνοου προγράμματος που θα στοχεύει στην ανακούφιση των θυμάτων του μνημονίου, στην ενίσχυση της ανάπτυξης και στην ανάταξη της οικονομίας".

Όπως επεσήμανε η εκπρόσωπος της παράταξης, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες "που από τη θέση του συμπολιτευόμενου εταίρου πρωτοστατούμε στη δημιουργία μιας πλατιάς κοινωνικής και πολιτικής συμμαχίας, δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα για μία βαθύτερη και ευρύτερη διαδικασία διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, με στόχο τη διαρκή βελτίωση των προοπτικών ανάπτυξης και απασχόλησης, τη διασφάλιση της σταθερότητας και της ανθεκτικότητας του χρηματοπιστωτικού κλάδου και την ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση