GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χατζηδάκης: Η σύγχυση της κυβέρνησης δεν κρύβεται με τίποτα

Τη συνέχιση της συνεργασίας της κυβέρνησης με τον ΟΟΣΑ σχολίασε με δήλωσή του ο πρώην υπουργός Ανάπτυξης και νυν βουλευτής της Νέας Δημ...


Χατζηδάκης: Η σύγχυση της κυβέρνησης δεν κρύβεται με τίποτα

Τη συνέχιση της συνεργασίας της κυβέρνησης με τον ΟΟΣΑ σχολίασε με δήλωσή του ο πρώην υπουργός Ανάπτυξης και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης.
«Μπράβο στον κ. Τσίπρα για τη συνέχιση της συνεργασίας με τον ΟΟΣΑ! Το “φύλλο συκής” γι’ αυτήν τη στροφή ήταν η αποσύνδεση του ΟΟΣΑ από την εργαλειοθήκη και η βάπτισή του στην “κολυμβήθρα του Σιλωάμ” της Αριστεράς. Ωστόσο, τα στοιχεία είναι ξεροκέφαλα:
1. Η εργαλειοθήκη ήταν του ΟΟΣΑ με ημερομηνία παρουσίασης 27.11.2013 και υπογραφή του ίδιου του κ. Gurria! (σελ 3 της μελέτης).
2. Αν ο ΟΟΣΑ μέχρι τώρα υπηρετούσε εγχώρια επιχειρηματικά συμφέροντα, όπως ισχυριζόταν ο ΣΥΡΙΖΑ, πώς η κυβέρνηση ζητεί τη συνεργασία ενός τέτοιου οργανισμού;
3. Στην μόλις προχθεσινή έκθεση “Going for Growth-Greece 2015”, ο ΟΟΣΑ χαιρετίζει τις αλλαγές που προωθήθηκαν με την εργαλειοθήκη και ζητά άλλες προς την ίδια κατεύθυνση! Τέτοιου είδους μεταρρυθμίσεις θα προωθήσει η κυβέρνηση;», αναρωτήθηκε αρχικά ο κ. Χατζηδάκης και συνέχισε:
«Δεν ξέρω αν αυτή η στροφή προς τον ΟΟΣΑ θα αρκέσει για συμφωνία στις Βρυξέλλες. Ξέρω όμως δύο πράγματα: πρώτον, ότι η σύγχυση της κυβέρνησης δεν κρύβεται με τίποτα και, δεύτερον, ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια».

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση