GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, αρχικά στα δυτικά και στα βόρεια και σταδιακά στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας αναμένουμε την Τετάρτη ...

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, αρχικά στα δυτικά και στα βόρεια και σταδιακά στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας αναμένουμε την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015.

Τα φαινόμενα κατά διαστήματα στα δυτικά και στο ανατολικό Αιγαίο θα είναι έντονα ενώ στα ανατολικά ηπειρωτικά και στο νότιο Αιγαίο θα υπάρχουν και μεγάλα διαστήματα βελτίωσης. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδας, οι οποίες στην Ήπειρο, στη δυτική Μακεδονία και στη δυτική Στερεά θα είναι κατά τόπους πυκνές.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 1 έως 14 στη βόρεια Ελλάδα, 4 έως 13 στη δυτική Ελλάδα, 6 έως 14 στο βόρειο Αιγαίο και από 8 έως και 18 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από τα νοτιοδυτικά, φτάνοντας στα πελάγη τα 6 με 7 μποφόρ, ενώ τοπικά στο Ιόνιο τις βραδινές ώρες θα φτάσουν και τα 8 μποφόρ.

Ο καιρός καθημερινά στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε κάθε σημείο της Ελλάδας, από το weather.gr. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση