ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Συνεχίζεται το δράμα: Γιατί παραμένει στο ψυγείο το αγγελούδι από το Πολυδένδρι;

Share it:Το παιδί που τόσο άδικα έφυγε από την ζωή πριν καν συμπληρώσει τα τρία του χρόνια, όταν βρέθηκε κάτω από τις ρόδες αυτοκινήτου στο Πολυδένδρι του δήμου Δομοκού βρίσκεται μέχρι και σήμερα στο ψυγείο του νοσοκομείου της Λαμίας.

Το δυστύχημα είχε γίνει στις 3 Φεβρουαρίου και μία εβδομάδα μετά το άψυχο κορμάκι του παιδιού δεν έχει παραδοθεί στους συγγενείς για την ταφή.

Η νεκροψία νεκροτομή έχει ολοκληρωθεί από την Ιατροδικαστή της Λαμίας, που ωστόσο δεν μπορεί να εκδώσει ληξιαρχική πράξη θανάτου αφού το παιδί δεν ήταν δηλωμένο.

Δηλαδή δεν υπάρχει ληξιαρχική πράξη γέννησης του ούτε από τις υπηρεσίες της Ελλάδας, ούτε από της Αλβανίας, την ιδιαίτερη πατρίδα των γονιών του.

Έτσι θα πρέπει να ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία.

Για το λόγο αυτό έχει ληφθεί δείγμα DNA από τους γονείς, το οποίο θα συγκριθεί με αυτό του παιδιού. Στην συνέχεια θα εκδοθεί η ληξιαρχική πράξη θανάτου και το παιδί θα δοθεί στην οικογένεια.

Πάντως μέχρι να ανακοινωθεί το αποτέλεσμα της εξέτασης του DNA, το παιδί θα παραμένει στο νεκροτομείο.
Share it:
Reactions:

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση