GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σιούφας: Ατυχέστατη η παρέμβαση του ΕΛΚ ότι «ο κ. Τσίπρας πρέπει να σεβαστεί όλες τις δεσμεύσεις»...

Ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής  Δημήτρης Σιούφας, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Σωστή η παραίνεση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος προς τη νέα Ε...

Ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής  Δημήτρης Σιούφας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Σωστή η παραίνεση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος προς τη νέα Ελληνική Κυβέρνηση, «να μην διακινδυνεύσει την οικονομική πρόοδο που επετεύχθη στη χώρα.»
Σωστή και η τοποθέτηση του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ότι θα κάνει οτιδήποτε για να παραμείνει η χώρα στην Ευρώπη και το Ευρώ.
Ατυχέστατη όμως η παρέμβαση του ΕΛΚ ότι «ο κ. Τσίπρας πρέπει να σεβαστεί όλες τις δεσμεύσεις». Δηλαδή να μην διαπραγματευθεί τίποτε ή να μην υπάρχει ισχυρή αναπτυξιακή διάσταση στην νέα συμφωνία.
Είναι ώρα, οι Ευρωπαίοι εταίροι μας, και οι παλαιότεροι φίλοι μου στο ΕΛΚ, να αντιληφθούν ότι χρειάζεται απέραντος σεβασμός στις θυσίες του Ελληνικού Λαού και περισσότερη αλληλεγγύη προς την Ελλάδα που δυστυχώς δεν επεδείχθη όσο έπρεπε μέχρι σήμερα.
Αυτές τις θυσίες αξιοποίησε η προηγούμενη και αυτές πρέπει να αξιοποιήσει περαιτέρω η σημερινή κυβέρνηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση