GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζητείται προσωρινή διοίκηση για την ΕΡΤ

Τον διορισμό προσωρινής διοίκησης στην ΕΡΤ  ζητεί με αίτηση ασφαλιστικών μέτρων - αναμένεται να συζητηθεί σήμερα στο  Ειρηνοδικείο Χαλα...

Ζητείται προσωρινή διοίκηση για την ΕΡΤ
Τον διορισμό προσωρινής διοίκησης στην ΕΡΤ  ζητεί με αίτηση ασφαλιστικών μέτρων - αναμένεται να συζητηθεί σήμερα στο  Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου- ο δικηγόρος  Γιώργος Κόκκας ο οποίος  ήταν επί σειρά ετών δικηγόρος της ΕΡΤ. Μάλιστα, επικαλείται και τις πολιτικές δεσμεύσεις του νέου πρωθυπουργού για την ΕΡΤ.
 
Όπως υποστηρίζει ο δικηγόρος στην αίτηση του υπάρχει κατεπείγουσα ανάγκη διορισμού προσωρινής διοίκησης στην ΕΡΤ, όπως επίσης «αναγκαία είναι η άμεση λήψη μέτρων προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος ως προς  την λειτουργία και την περιουσία της δημόσιας τηλεόρασης».
 
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κόκας είναι μεταξύ αυτών που έχουν  προσφύγει στην Ολομέλεια του  Συμβουλίου  της Επικρατείας για το «μαύρο» που επιβλήθηκε στην ΕΡΤ τον πρώτο δεκαήμερο του περασμένου Ιουνίου και αναμένεται να δημοσιευθεί η σχετική απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση