GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δραγασάκης: Ο αντίπαλός μας δεν είναι η Γερμανία - ΒΙΝΤΕΟ

«Ο αντίπαλός μας δεν είναι η Γερμανία», ανέφερε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης προσθέτοντας ότι «αντίπαλός μας είναι μία ...

Δραγασάκης: Ο αντίπαλός μας δεν είναι η Γερμανία - ΒΙΝΤΕΟ

«Ο αντίπαλός μας δεν είναι η Γερμανία», ανέφερε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης προσθέτοντας ότι «αντίπαλός μας είναι μία πολιτική που εφαρμόστηκε στην Ευρώπη αυτά τα χρόνια και που δημιούργησε όλα αυτά τα προβλήματα καταρχήν σε μας και κατ’ επέκταση σε όλη την Ευρώπη».

«Αυτό που ζούμε δεν είναι αποτέλεσμα κάποιων παρασκηνιακών ενεργειών των τελευταίων ημερών. Είναι το αποτέλεσμα μίας στρατηγικής που χαράξαμε από το 2010 και που την ονομάσαμε διεθνοποίηση του ελληνικού προβλήματος.

Αυτό που βλέπουμε απόψε είναι μία παγκόσμια δυναμική ενάντια στις τιμωρητικές πολιτικές λιτότητας υπέρ μίας πολιτικής προσανατολισμένης στην ανάπτυξη», τόνισε ο κ. Δραγασάκης και υπογράμμισε:

«Προσοχή, είμαστε ακόμα στην αρχή. Αξιοποιείται η δική μας νίκη για να υπάρξει μία γενικότερη αναδιάταξη των πολιτικών. Αυτό κάνει τον ρόλο μας πιο σοβαρό και υπεύθυνο. Η Ελλάδα από λεπρός της Ευρώπης γίνεται σήμερα ένας καταλύτης  των ευρύτερων εξελίξεων».

Αναφερόμενος στον υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, σημείωσε ότι «αποδείχθηκε μία καλή βοήθεια για τον ΣΥΡΙΖΑ και χαίρομαι που είναι στην οικονομική μας ομάδα».

Σχολιάζοντας την παρέμβαση του Μπάρακ Ομπάμα για την Ελλάδα είπε ότι «η τοποθέτησή του ήταν πραγματικά καταλυτική στο να δώσει την παγκόσμια διάσταση του ελληνικού προβλήματος».

Παράλληλα, ο Γιάννης Δραγασάκης επεσήμανε ότι «στις συναντήσεις που θα γίνουν μπορεί να υπάρξει μία πολιτική συμφωνία που να κάνει περιττή την παράταση».

 

 Δείτε το βίντεο από το MEGA

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση