GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εισήγηση για λουκέτο στο ποδόσφαιρο λόγω...βίας

Αποφασισμένος να αντιμετωπίσει μια και καλή το φαινόμενο της βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο εμφανίζεται ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος ...

Εισήγηση για λουκέτο στο ποδόσφαιρο λόγω...βίας

Αποφασισμένος να αντιμετωπίσει μια και καλή το φαινόμενο της βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο εμφανίζεται ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής.

Στη συνάντηση που θα έχει με τον πρωθυπουργό, ο κ. Κοντονής αναμένεται να εισηγηθεί δραστικά μέτρα όπως για παράδειγμα, την διακοπή όλων των πρωταθλημάτων στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αφορμή στάθηκαν τα όσα διαδραματίστηκαν στο ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου, αλλά και όσα ακολούθησαν στη συνεδρίαση του ΔΣ της Σούπερ Λιγκ, την Τρίτη.

Ο κ. Κοντονής ενημερώθηκε για όσα έγιναν στη συνεδρίαση και φέρεται να έχει πάρει ήδη την απόφασή του για "λουκέτο" στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το στίγμα των προθέσεων του έδωσε μάλιστα ο υφυπουργός Αθλητισμού μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή στο ΣΚΑΪ:

"Αυτά που έγιναν στη Λεωφόρο - και όσα έχουν γίνει σε άλλα γήπεδα στο παρελθόν - ξεπέρασαν κάθε όριο, μπήκαν οπαδοί μέσα, πέταξαν φωτοβολίες που είχαν σκοπό να χτυπήσουν κάποιο άτομο. Όλο αυτό είναι αδιανόητο. Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Η Κυβέρνηση δεν θα παρακολουθήσει αυτά τα φαινόμενα σιωπηλή, ούτε θα πει ότι δεν μπορεί να παρέμβει. Αυτά που συνέβησαν χθες δείχνουν το μέτρο της πραγματικότητας. Όταν βλέπουμε αυτά τα φαινόμενα από το γήπεδο να περνούν σε ένα Δ.Σ. ενός Οργάνου ποδοσφαίρου, καταλαβαίνετε ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει.

Εξετάζουμε τα πάντα. Είδα χθες τον πρωθυπουργό και κάναμε μία πρώτη συζήτηση. Έχουμε κατευθύνσεις. Σήμερα θα συζητήσουμε για άλλη μία φορά μετά την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα έχουμε συνάντηση με τους φορείς (ΕΠΟ, Σούπερ Λίγκα και Football League) και στις πέντε το απόγευμα έχω με το προεδρείο του ΠΣΑΠ. Πρέπει να αντιληφθούμε ότι οι ποδοσφαιριστές είναι εργαζόμενοι και ο όχλος πέφτει πάνω τους ή τους πετάει κάποιο αντικείμενο. Αυτό εκφεύγει ενός πολιτισμένου κράτους το 2015. Η Κυβέρνηση δε θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Η αστυνομία δεν πρέπει να είναι στα γήπεδα και για να φύγει θα πρέπει να ληφθούν όλα τα μέτρα που προβλέπει ο νόμος.

Η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να αφήσει αυτό το φαινόμενο να δηλητηριάζει την κοινωνία και ιδιαίτερα τα παιδιά μας, τους εφήβους από τα λαϊκά στρώματα που παρασύρονται από λάθος καταστάσεις. Εμείς δεν θα αφήσουν την νεολαία μας να δηλητηριάζεται από αυτές τις καταστάσεις και οφείλουμε να τα προστατεύσουμε" .

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση