GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαρώνει το μέτωπο της κακοκαιρίας τη Θεσσαλονίκη

Κάθετη πτώση της θερμοκρασίας, βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά, είναι το σκηνικό του καιρού στη Βόρεια Ελλάδα. Λόγω της χιονόπ...

Σαρώνει το μέτωπο της κακοκαιρίας τη Θεσσαλονίκη

Κάθετη πτώση της θερμοκρασίας, βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά, είναι το σκηνικό του καιρού στη Βόρεια Ελλάδα.

Λόγω της χιονόπτωσης διακόπηκε η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στις επαρχιακές οδούς Καστοριάς – Φλώρινας και Φλώρινας – Καστοριάς (μέσω Βιτσίου), ενώ με αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία στο δρόμο Άρνισσας – χιονοδρομικού κέντρου Βόρρα Πέλλας (από το 9ο μέχρι το 25ο χιλιόμετρο).

Στα ορεινά της Βόρειας Ελλάδας και της Θεσσαλίας χιονίζει από το πρωί και η θερμοκρασία κυμαίνεται στο μηδέν, ενώ αυξημένη είναι από χθες η κίνηση στα χιονοδρομικά κέντρα, καθώς οι πίστες άρχισαν να καλύπτονται και πάλι χιόνι.

Στη Θεσσαλονίκη επικρατεί βαριά συννεφιά, βρέχει, στις γύρω περιοχές πέφτει κατά διαστήματα και χιονόνερο, ενώ η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης δεν ξεπέρασε τους 7 βαθμούς από το πρωι. Στη Φλώρινα, η θερμοκρασία έπεσε στους 2 βαθμούς, 3 στην Κοζάνη και 5 στην Κατερίνη.

Στο μεταξύ, σε επιφυλακή βρίσκονται από το πρωί οι αστυνομικές και οι τοπικές αρχές, καθώς σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, οι χιονοπτώσεις αναμένεται να πυκνώσουν τις επόμενες ώρες και γενικότερα ο καιρός θα παρουσιάσει νέα επιδείνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση