GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έγκλημα ο θάνατος ζευγαριού ηλικιωμένων στα Χανιά

Σε εγκληματική ενέργεια -όπως, άλλωστε, είχε εκτιμηθεί και από την πρώτη αυτοψία- οφείλεται ο θάνατος του ζεύγους των ηλικιωμένων, που ...

Έγκλημα ο θάνατος ζευγαριού ηλικιωμένων στα Χανιά

Σε εγκληματική ενέργεια -όπως, άλλωστε, είχε εκτιμηθεί και από την πρώτη αυτοψία- οφείλεται ο θάνατος του ζεύγους των ηλικιωμένων, που το πρωί της Τρίτης είχαν βρεθεί νεκροί στο σπίτι όπου έμεναν, έξω από το χωριό Σφηνάρι, στη Κίσαμο Χανίων.

Αργά το μεσημέρι της Τετάρτης, ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης ολοκλήρωσε τη νεκροψία-νεκροτομή στις σορούς των δύο ηλικιωμένων από την οποία προέκυψε ότι:

- Ο 78χρονος έφερε τραύμα στο πλαϊνό της κεφαλής, πιθανότατα από ξύλο και χτύπημα στην κοιλιακή χώρα από μαχαίρι, που ήταν και το θανατηφόρο, καθώς προκάλεσε κάκωση στην κοιλιακή αορτή και ραγδαία απώλεια αίματος.

- Η 66χρονη σύζυγός του έφερε πέντε χτυπήματα από μαχαίρι στην πλάτη και χτυπήματα από μαχαίρι στα χέρια, καθώς εκτιμάται ότι προσπάθησε να προστατευτεί. Έφερε επίσης μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματός της που προέρχονται από χτυπήματα, πιθανότατα από ξύλο.

Η νεκροψία-νεκροτομή επιβεβαίωσε επίσης την αρχική εκτίμηση του ιατροδικαστή ότι ο θάνατος του ηλικιωμένου ζευγαριού χρονικά τοποθετείται το βράδυ της Κυριακής.

Εξάλλου, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για την εξιχνίαση της διπλής δολοφονίας, με προσαγωγές στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων και καταθέσεις, αλλά μέχρι και τώρα δεν έχει υπάρξει ανακοίνωση για την πορεία των ερευνών.

Ως πιθανότερο κίνητρο της διπλής δολοφονίας είναι η ληστεία, καθώς στο σπίτι που διέμενε το ζευγάρι βρέθηκε παραβιασμένο ένα συρτάρι.

Παράλληλα με τις έρευνες θα σταλεί για εξέταση σε εγκληματολογικό εργαστήριο της ΕΛΑΣ στην Αθήνα, υλικό που συνέλεξε η σήμανση κατά τις έρευνες που πραγματοποίησε μέσα στο σπίτι των θυμάτων και στους γύρω χώρους.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση