GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άμπε: Διεθνής συνεργασία κατά της τρομοκρατίας

Ο μόνος τρόπος για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας είναι η συνεργασία με τη διεθνή κοινότητα και η ενίσχυση των μηχανισμών για την ασφάλει...

Άμπε: Διεθνής συνεργασία κατά της τρομοκρατίας

Ο μόνος τρόπος για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας είναι η συνεργασία με τη διεθνή κοινότητα και η ενίσχυση των μηχανισμών για την ασφάλεια του λαού της Ιαπωνίας, δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός της χώρας, Σίνζο Άμπε.

Ο Άμπε έκανε αυτές τις δηλώσεις μία μόλις ημέρα αφότου η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος ανακοίνωσε ότι είχε αποκεφαλίσει και τον δεύτερο Ιάπωνα όμηρο που κρατούσε, τον δημοσιογράφο Κέντζι Γκότο.

Συνέχισε λέγοντας ότι η Ιαπωνία είναι σταθερά προσηλωμένη στην εκπλήρωση της ευθύνης της ως μέλος της παγκόσμιας κοινότητας για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας.

«Αν δεν δράσουμε ενωμένοι επειδή φοβόμαστε τους τρομοκράτες, αυτό θα είναι κάτι τόσο απεχθές όσο θέλουν οι τρομοκράτες», δήλωσε ο Άμπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση