GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι επιδοτούμενες θέσεις εργασίας μέσω ΟΑΕΔ

Τη δυνατότητα να προσλάβουν εργαζομένους με επιδοτούμενα προγράμματα μέσω του ΟΑΕΔ έχουν οι εμπορικές επιχειρήσεις της Αθήνας. Πρόκειτα...

Οι επιδοτούμενες θέσεις εργασίας μέσω ΟΑΕΔ

Τη δυνατότητα να προσλάβουν εργαζομένους με επιδοτούμενα προγράμματα μέσω του ΟΑΕΔ έχουν οι εμπορικές επιχειρήσεις της Αθήνας.

Πρόκειται για το επιδοτούμενο πρόγραμμα ΟΑΕΔ "Πρόγραμμα Επιχορήγησης Επιχειρήσεων" για την πρόσληψη 10.000 ωφελουμένων των δράσεων: "Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας-ΤΟΠΣΑ" και "Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες-ΤΟΠΕΚΟ".

Όπως αναφέρεται στην ηλεκτρονική σελίδα του Συλλόγου, το εν λόγω πρόγραμμα έχει διάρκεια τεσσάρων μηνών και το ποσό της επιχορήγησης για τις επιχειρήσεις ανέρχεται σε 18 ευρώ την ημέρα για τους άνω των 25 ετών, σε 15 ευρώ την ημέρα για τους κάτω των 25 ετών και μέχρι 25 ημέρες ασφάλειας τον μήνα.

Η ΑΘΗΝΑΪΣ Α.Σ. στο πλαίσιο του προγράμματος "Τοπικές Δράσεις Κοινωνικής Ένταξης για ευάλωτες ομάδες στον δήμο Αθηναίων" (ΤΟΠΕΚΟ), ολοκλήρωσε την κατάρτιση 80 ωφελούμενων που συμμετείχαν στο πρόγραμμα σε θεματικές ενότητες του λιανικού εμπορίου και της τεχνολογίας και οι ωφελούμενοι απέκτησαν εφόδια για να εργασθούν παραγωγικά σε εμπορικές επιχειρήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση