GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη Ρόμα από το καλοκαίρι ο Μαζουακού

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει στη φετινή αγωνιστική περίοδο στον Ολυμπιακό είναι ο Αρτούρ Μαζουακού.  Ο Γάλλος μπα-χ...

Στη Ρόμα από το καλοκαίρι ο Μαζουακού Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει στη φετινή αγωνιστική περίοδο στον Ολυμπιακό είναι ο Αρτούρ Μαζουακού. 

Ο Γάλλος μπα-χαφ έχει αρκετά καλή απόδοση όλη τη φετινή σεζόν, με αποκορύφωμα τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε στους Πειραιώτες στο Champions League. 

Όπως είναι φυσικό, ο 22χρονος παίκτης έχει καταφέρει να προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, κυρίως από την Ιταλία. 

Το προηγούμενο διάστημα είχε γίνει γνωστό ότι η Γιουβέντους, η Ίντερ και η Μίλαν (από τις μεγάλες ομάδες της Serie A) εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του νεαρού άσου. 

Ωστόσο, η ιστοσελίδα «calciomercatoweb» υποστηρίζει ότι από τον Ιούνιο θα παίζει στη Ρόμα ο Μαζουακού, αν και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο μήπως προκύψει κάποια συμφωνία σήμερα, στην τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου. 

Υπενθυμίζεται ότι οι «τζιαλορόσι» είναι συχνοί… πελάτες του Ολυμπιακού, καθώς έχουν πάρει από εκείνον τον Τοροσίδη και τους Μανωλά, Χολέμπας το περσινό καλοκαίρι. 

Σενάρια για Γούτα 

Εν τω μεταξύ, μετά τη χθεσινή δήλωση του Χοσέ Γκρανέρο πως ο Μπεν έχει συμφωνήσει ήδη με τον Ολυμπιακό, έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως οι Πειραιώτες είναι κοντά σε συμφωνία για άμεση απόκτηση του Δημήτρη Γούτα. 

Ο 20χρονος στόπερ είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες φέτος στην Skoda Ξάνθη και έχει αρκετές συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία. 

Ίσως, δηλαδή, ο νεαρός αμυντικός να αποτελέσει τον δεύτερο στόπερ που εξέταζε να αποκτήσει ο Ολυμπιακός. Ο Γούτας μετράει συνολικά 88 συμμετοχές από το 2012, όταν και πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση στην πρώτη ομάδα του ακριτικού συλλόγου (καθώς προέρχεται από τις Ακαδημίες), και έχει πετύχει 7 γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση