ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Τα εγκαίνια του "Ελληνικού Φεστιβάλ της Λόνσντεϊλ"

Share it:

Τα εγκαίνια του

Το Φεστιβάλ της Λόνσντεϊλ που διοργανώνει η Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης εγκαινίασαν, την Πέμπτη το πρωί, οι δημοτικοί σύμβουλοι της Δημαρχίας της Μελβούρνης, Μπέβερλι Πίντερ- Μόρτιμερ και Κεν Ονγκ, μαζί με την Γενική Πρόξενο της Ελλάδας στη Μελβούρνη, Χριστίνα Σημαντηράκη.
Όπως είναι γνωστό, το Φεστιβάλ διοργανώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο 14- 15 Φεβρουαρίου, στην ιστορική ελληνική περιοχή στο κέντρο της Μελβούρνης, στη γωνία των οδών Λόνσντεϊλ και Ράσελ και αναμένεται να προσελκύσει περισσότερα από 100.000 άτομα.
Τους προσκεκλημένους καλωσόρισε ο διευθυντής του Ελληνικού Κέντρου Σύγχρονου Πολιτισμού της Κοινότητας, Γιώργος Μενίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στην ιστορία του Φεστιβάλ και στη συμβολή του τόσο στην προώθηση της ελληνικής κουλτούρας όσο και της ελληνικής περιφέρειας στο κέντρο της πόλης.
Η κ. Πίντερ- Μόρτιμερ αναφέρθηκε στην παρουσία των Ελλήνων στη Μελβούρνη, στις προσπάθειες της Δημαρχίας Μελβούρνης σε συνεργασία με την πολιτειακή κυβέρνηση, για την αξιοποίηση της ελληνικής περιοχής και επικρότησε τις προσπάθειες της ελληνικής κοινότητας για τη διατήρηση και προώθηση των ελληνικών παραδόσεων και κουλτούρας.
Τα τελευταία 25 χρόνια ερχόμαστε στην ελληνική περιοχή για να διασκεδάσουμε και να γνωρίσουμε την ελληνική κουλτούρα, τόνισε, κηρύσσοντας την έναρξη του Φεστιβάλ της Λόνσντεϊλ.
Στη συνέχεια, η Γενική Πρόξενος της Ελλάδας, Χριστίνα Σημαντηράκη αναφέρθηκε στη σημασία του Φεστιβάλ, καθώς και στις δραστηριότητες της κοινότητας, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στο νέο κοινοτικό κτίριο, λέγοντας ότι συμβολίζει την ιστορική παρουσία των Ελλήνων στη Μελβούρνη.
Share it:
Reactions:

Δρώμενα

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση