GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί η νταντά έκανε μήνυση στην Μαράια Κάρεϊ;

Νέα μπελάδες βρήκαν την Μαράια Κάρεϊ με το που μπήκε το νέο έτος. Δεν της έφτανε η αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε ο Νίκ Κάνον, τώρα πρέπει να...

Γιατί η νταντά έκανε μήνυση στην Μαράια Κάρεϊ;

Νέα μπελάδες βρήκαν την Μαράια Κάρεϊ με το που μπήκε το νέο έτος. Δεν της έφτανε η αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε ο Νίκ Κάνον, τώρα πρέπει να… αντιμετωπίσει και την μήνυση που της έκανε η νταντά των δίδυμων παιδιών της.

H Σιμονέτ ντε Κόστα ήταν η νταντά των διδύμων Μόροκαν και Μονρόε, από τον Οκτώβρη του 2013 ως τον Ιανουάριο του 2014. Σύμφωνα με το E! , η νταντά ισχυρίζεται ότι η Μαράια Κάρεϊ την απέλυσε γιατί δέθηκε περισσότερο συναισθηματικά από τα παιδιά από ότι έπρεπε.

Μάλιστα η νταντά υποστηρίζει ότι δεν πληρωνόταν καλά και ότι η γνωστή τραγουδίστρια της χρωστάει λεφτά. Η ίδια λέει ότι εργαζόταν πάνω από 100 ώρες την εβδομάδα και ποτέ δεν πληρώθηκε για τις υπερωρίες.

Επίσης ισχυρίζεται ότι υπήρξαν μέρες που δεν προλάβαινε να κοιμηθεί, να φάει και να κάνει διάλειμμα, ενώ η διάσημη τραγουδίστρια την καλούσε ανά πάσα ώρα και στιγμή και χωρίς λόγο τις περισσότερες φορές.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση