GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γκλέτσος: Μου αρέσει σαν γυναίκα η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Φανατικός θαυμαστής της Ζωής Κωνσταντοπούλου δηλώνει ο επικεφαλής της Τελείας και Δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος. Καλεσμένος ...


Φανατικός θαυμαστής της Ζωής Κωνσταντοπούλου δηλώνει ο επικεφαλής της Τελείας και Δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος. Καλεσμένος στην εκπομπή «ΟΛΑ Μπιπ» του ΑΝΤ1, ο κ. Γκλέτσος αναφέρθηκε στην πορεία του στην πολιτική, λέγοντας πως δεν γεννήθηκε για να γίνει πολιτικός.
«Η ανάγκη με έκανε, να γίνω πολιτικός, όχι η ανάγκη ότι δεν έχω να φάω». Αναφερόμενος στη νέα Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, είπε:
«Θα το κάνει Κούγκι το κοριτσάκι. Καθίστε και θα δείτε. Εμένα μου αρέσει και σαν γυναίκα, η προσωπικότητά της. Την είδα και με μαλλί κάτω, μου αρέσει».
Αντιθέτως, δεν έχει την ίδια γνώμη για τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή, στην οποία αναγνώρισε πάντως, ότι αυτό που είπε για το τύπωμα χρήματος ήταν πολύ έξυπνο.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση