GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Αχιλλέας Μπέος ζητάει από την κυβέρνηση να καταργήσει τα διόδια

Κατάργηση των διοδίων ζητούν και από την νέα κυβέρνηση, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης από τη Θεσσαλία, οι οποίοι συναντήθηκαν σή...

Ο Αχιλλέας Μπέος ζητάει από την κυβέρνηση να καταργήσει τα διόδια

Κατάργηση των διοδίων ζητούν και από την νέα κυβέρνηση, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης από τη Θεσσαλία, οι οποίοι συναντήθηκαν σήμερα στον Βόλο, με πρωτοβουλία του δημάρχου Αχιλλέα Μπέου.

Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης, αποφασίστηκε η συγκρότηση επιτροπής η οποία θα επισκεφθεί τον αρμόδιο υπουργό, Γ. Σταθάκη, προκειμένου να θέσει το ζήτημα, ενώ στην συνέχεια θα ακολουθήσει και νέα σύσκεψη των αυτοδιοικητικών στην Λάρισα, προκειμένου να εκτιμηθούν οι εξελίξεις και να καθοριστεί η κοινή στάση όλων, απέναντι στο θέμα.

Στην σύσκεψη, που έγινε στο Δημαρχείο Βόλου, μετείχαν η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας, Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας, Γ Κωτσός, καθώς και δήμαρχοι, ή εκπρόσωποι των Δήμων Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας, Τεμπών, Κιλελέρ, Αλμυρού και Ρήγα Φεραίου.

Όπως είναι γνωστό, οι Θεσσαλοί αυτοδιοιητικοί διαμαρτύρονται "για την ύπαρξη τριών σταθμών διοδίων στο κομμάτι της ΠΑΘΕ, που διέρχεται την Θεσσαλία και έχουν υψηλό αντίτιμο-ιδιαίτερα τα διόδια Μοσχοχωρίου- με αποτέλεσμα να χρησιμοποιούνται οι παράδρομοι από τους οδηγούς και να έχουν προκληθεί κατά καιρούς ατυχήματα η και θανατηφόρα τροχαία". Όπως αναφέρθηκε ακόμα στη διάρκεια της σύσκεψης, οι κάτοικοι των Δήμων, στους οποίους υπάγονται οι σταθμοί διοδίων είναι υποχρεωμένοι, εφόσον θέλουν να χρησιμοποιήσουν την ΠΑΘΕ, να πληρώνουν διόδια για να μεταβούν από το ένα σημείο στο άλλο, εντός του ίδιου Δήμου.

Με κυρίαρχο αίτημα την κατάργηση των διοδίων, οι Θεσσαλοί αυτοδιοικητικοί θέτουν επίσης, ως επόμενο αίτημα αυτό της μείωσης της τιμής των διοδίων κατά το ήμισυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση