GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο πάπας Φραγκίσκος καλεί τους... μαφιόζους στην εκκλησία!

Έκκληση στα μέλη των ομάδων που δρουν στο χώρο του οργανωμένου εγκλήματος να μετανοήσουν απηύθυνε ο πάπας Φραγκίσκος, τονίζοντας πως η ...

Ο πάπας Φραγκίσκος καλεί τους... μαφιόζους στην εκκλησία!

Έκκληση στα μέλη των ομάδων που δρουν στο χώρο του οργανωμένου εγκλήματος να μετανοήσουν απηύθυνε ο πάπας Φραγκίσκος, τονίζοντας πως η Καθολική Εκκλησία θα τους αποδεχθεί, αν υποσχεθούν να σταματήσουν να υπηρετούν το κακό.

"Ανοίξτε τις καρδιές σας στον Κύριο. Ο Κύριος σας περιμένει και η Εκκλησία θα σας καλωσορίσει αν η προθυμία σας να υπηρετήσετε το καλό είναι τόσο σαφής και ανοιχτή όσο η επιλογή σας να υπηρετείτε το κακό", ανέφερε ο πάπας, μιλώντας από την Καλαβρία, μία πόλη στην οποία έχει τη βάση της η Ντρανγκέτα, το αντίστοιχο της σισιλιάνικης Μαφίας στην ενδοχώρα της Ιταλίας.

Όταν είχε επισκεφθεί για τελευταία φορά την Καλαβρία τον προηγούμενο Ιούνιο, ο πάπας Φραγκίσκος είχε κατηγορήσει τις εγκληματικές οργανώσεις ότι διαπράττουν "λατρεία του κακού" και τα μέλη τους έχουν θέσει εαυτούς εκτός Εκκλησίας με τις πράξεις τους.

Σύμφωνα με το ινστιτούτο Demoskopia, ο ετήσιος τζίρος της Ντρανγκέτα εκτιμάται στα 53 δισ. ευρώ περίπου, που αντιστοιχούν στο 3,5% του ιταλικού ΑΕΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση