GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Παγώνει» (με τη συναίνεση του Δημοσίου!) η επαναπρόσληψη των καθαριστριών μέχρι τον Οκτώβριο...

«Παγώνει» η επαναπρόσληψη των απολυμένων καθαριστριών, καθώς ο Αρειος Πάγος -με τη συναίνεση του Δημοσίου- ανέβαλε για τις 13 Οκτωβρίου τ...

«Παγώνει» η επαναπρόσληψη των απολυμένων καθαριστριών, καθώς ο Αρειος Πάγος -με τη συναίνεση του Δημοσίου- ανέβαλε για τις 13 Οκτωβρίου την εκδίκαση της υπόθεσης.
Συνεπώς, διατηρείται η αναστολή της επαναπρόσληψής τους μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση στον Αρειο Πάγο.
Ο συνήγορος των καθαριστριών υποστήριξε πως τόσο ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης όσο και ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος έχουν υποσχεθεί πως το θέμα των καθαριστριών θα είναι το πρώτο στο οποίο η νέα ελληνική κυβέρνηση θα δώσει λύση, προκειμένου να μπει τέλος στην αδικία.
Πιθανότατα λοιπόν, η κυβέρνηση θα αναζητήσει τρόπους, προκειμένου οι απολυμένες καθαρίστριες να επιστρέψουν στην εργασία τους, διαφορετικά έως τις 13 Οκτωβρίου η υπόθεση «παγώνει», αναγκάζοντας την κυβέρνηση να βάλει στο ψυγείο ακόμα μία από τις εξαγγελίες της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση