GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην πρεσβεία της Δανίας ο Ολάντ

«Οι ίδιοι στόχοι επλήγησαν χθες στην Κοπεγχάγη και τον Ιανουάριο στις επιθέσεις του Παρισιού», δήλωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ...

Στην πρεσβεία της Δανίας ο Ολάντ

«Οι ίδιοι στόχοι επλήγησαν χθες στην Κοπεγχάγη και τον Ιανουάριο στις επιθέσεις του Παρισιού», δήλωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ αποχωρώντας από την πρεσβεία της Δανίας.

«Οι ίδιοι στόχοι επελέγησαν από τους τρομοκράτες... είναι προφανές ότι υπάρχει εδώ μία σχέση, που δεν παραπέμπει στην ύπαρξη δικτύου, αλλά απλώς αποδεικνύει την ίδια αποφασιστικότητα των τρομοκρατών να πλήττουν αυτό που είμαστε, αυτό που αντιπροσωπεύουμε, τις αξίες της ελευθερίας, του δικαίου, της προστασίας που κάθε πολίτης, όποια και αν είναι η θρησκεία του, πρέπει να μπορεί να απολαμβάνει», τόνισε ο Φρανσουά Ολάντ.

Λίγη ώρα μετά την αποχώρηση του Γάλλου Προέδρου, εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν έξω από την πρεσβεία με το σύνθημα "Jer er Dansk" (Είμαι Δανός) και κρατώντας που έγραφαν στα γαλλικά και στα δανικά: "Είμαι Charlie, Είμαι Αστυνομικός, Είμαι Εβραίος, Είμαι Δανός".

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση