GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαφωνεί και η Σακοράφα: Ο λαός έδωσε εντολή για ακύρωση του μνημονίου

Υπέρ της ακύρωσης του μνημονίου τάσσεται η Σοφία Σακοράφα με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter τονίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ έ...

Υπέρ της ακύρωσης του μνημονίου τάσσεται η Σοφία Σακοράφα με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter τονίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε λαϊκή εντολή προς αυτό τον σκοπό.
«Ο λαός έδωσε εντολή για ακύρωση του μνημονίου. Δεν έχουμε καμία πολιτική νομιμοποίηση για να πράξουμε το αντίθετο», αναφέρει το «τιτίβισμα» της ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το tweet:

1 σχόλιο

  1. Ο Μανώλης Γλέζος είχε μια ξεχωριστή θέση στην ιστορία της Ελλάδας και όλων των αγωνιζόμενων για κοινωνική ισότητα ανθρώπων. Πήρε και θέση υπέρ της Άμεσης Δημοκρατίας που έδινε ξεχωριστό περιεχόμενο στον αντιναζιστικό και σοσιαλιστικό του αγώνα, γι' αυτό και δεν χρειαζόταν θέση κράχτη στην απόπειρα μιας εξουσιαστικής ομάδας για μια ‘αριστερή’ διαχείριση του καπιταλισμού. Τον τιμά ότι ζήτησε συγνώμη από τον Ελληνικό Λαό, αλλά 'μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται’.
    Μανώλη ας πρόσεχες και να πεις ότι δεν σε είχαν προειδοποιήσει κάποιοι ανυστερόβουλοι φίλοι και σύντροφοι αμεσοδημοκράτες, τους οποίους μάλιστα τους έκοψες και από τους ΠΟΛΙΤΕΣ, γιατί τολμούσαν να μιλάνε και να γράφουν για τις ψευδαισθήσεις που σκόπιμα σκόρπιζε ο ΣΥΡΙΖΑ κι’ εσύ αναφορικά με το ρόλο των «πρωτοποριών» και τις δυνατότητες της κυβερνητικής εξουσίας σε συνθήκες καπιταλισμού. Βλέπεις στους κοινωνικούς αγώνες δεν φτάνουνε οι προθέσεις, χρειάζεται Γνώση και η λογική της Ιστορίας, κι’ εσύ παρ’ ότι διαθέτεις αρκετή κι’ από τα δύο, τα παραγνώρισες, ως μη όφειλες.
    Όσον αφορά για τη σύμπλευση του Μηλιού, της Κωνσταντοπούλου (ναι, ναι , ξέρω τι λέω), της Σακοράφα, του Μητρόπουλου και κάποιων άλλων χαρμανιασμένων για εξουσία, δεν πρέπει να την ταυτίζουμε με αυτή του Μανώλη, γιατί όλοι αυτοί θα είχαν διαφορετική άποψη αν είχαν πάρει υπουργείο και θα αλλάξουν μόλις ο Τσίπρας (αυτός ο γίγαντας με τον συνγίγαντα τον Μπαρουφάκη) τους δώσει κάποια υπουργειάκι.
    Έχουμε πoλλά ακόμα να δούμε μέχρι να τελειώσει το νούμερό του και αυτός ο θίασος της καπιταλιστικής δημοκρατίας, μέχρι να βάλουμε μυαλό οι Έλληνες και ΟΙ Λαοί όλου του κόσμου για να ’ρθει ανάποδα ο ντουνιάς.
    ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση