GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι θα συμβεί αν σας τσιμπήσει βραζιλιάνικη αράχνη

Αίσθημα τρόμου και φόβου, υπερβολική σιελόρροια και δυσκολία στην αναπνοή είναι μερικά από τα συμπτώματα που βιώνει κανείς αν δεχτεί ...

Τι θα συμβεί αν σας τσιμπήσει βραζιλιάνικη αράχνη
Αίσθημα τρόμου και φόβου, υπερβολική σιελόρροια και δυσκολία στην αναπνοή είναι μερικά από τα συμπτώματα που βιώνει κανείς αν δεχτεί τσίμπημα από ένα είδος αράχνης που απαντάται στη Βραζιλία (brazilian wandering spider)
Σε κάποιες περιπτώσεις το δηλητήριο αυτών των αραχνοειδών μπορεί όμως να προκαλέσει και ένα ακόμη αναπάντεχο σύμπτωμα: έντονα επώδυνες στύσεις, οι οποίες διαρκούν για πολλές ώρες κάθε φορά.
Μια ομάδα επιστημόνων από διάφορες χώρες του κόσμου ελπίζουν να καταφέρουν να «συλλέξουν» το ενεργό συστατικό που υπάρχει στο δηλητήριο της αράχνης, για να δημιουργήσουν ένα φυσικό βιάγκρα, που θα μπορεί να λειτουργήσει μέσα σε 20 λεπτά.
Το δηλητήριο από το συγκεκριμένο είδος αράχνης μπορεί να προκαλέσει πριαπισμό, μια κατάσταση η οποία εμφανίζεται όταν παγιδεύεται αίμα στο πέος, οδηγώντας σε μη φυσιολογικές και μεγάλης διάρκειας στύσεις.
Ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Ουισκόνσιν κατάφεραν να μετρήσουν τις συσπάσεις των μυών στον ιστό από το πέος ενός νεκρού ποντικού, όταν ήρθε σε επαφή με διάφορες χημικές ουσίες.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Wired, οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι το δηλητήριο της αράχνης αυτής όχι μόνο λειτουργεί, αλλά έχει και τις λιγότερες παρενέργειες σε σχέση με άλλα ήδη υπάρχοντα φάρμακα κατά της στυτικής δυσλειτουργίας, όπως το βιάγκρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση