GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επικρίσεις Σταϊνμάγερ κατά Λαβρόφ

Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ επέκρινε σήμερα τον ρώσο ομόλογό του για τις δηλώσεις που έκανε χθες στη Διάσ...


Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ επέκρινε σήμερα τον ρώσο ομόλογό του για τις δηλώσεις που έκανε χθες στη Διάσκεψη για την Ασφάλεια που διεξάγεται στο Μόναχο, οι οποίες, είπε, δεν συνέβαλαν στην επίλυση της κρίσης στην Ουκρανία.
"Είναι ευθύνη της Μόσχας να προσδιορίσει τα κοινά συμφέροντα", δήλωσε ο Σταϊνμάιερ. "Έχουμε δει πολύ λίγα σε αυτό τον τομέα μέχρι τώρα. Και η ομιλία του ομολόγου μου (του ρώσου υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι) Λαβρόφ χθες δεν συνέβαλε σε αυτό", σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Ο Λαβρόφ, μιλώντας το Σάββατο στη Διάσκεψη του Μονάχου, άσκησε σκληρή κριτική στη Δύση, κατηγορώντας την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι κάνουν πως δεν βλέπουν πως οι εθνικιστές στην Ουκρανία έχουν σκοπό την εθνοκάθαρση και πως επιδιώκουν να γεμίσουν τη χώρα με φονικά όπλα.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση