GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι είπε η Μαρία Σολωμού για τον Πάνο Μουζουράκη;

Η Μαρία Σολωμού ήταν καλεσμένη στο Joy και μίλησε για τη ζωή της με το παιδί που απέκτησε με τον Μάριο Αθανασίου αλλά και για τη σχέση ...

Τι είπε η Μαρία Σολωμού για τον Πάνο Μουζουράκη; Η Μαρία Σολωμού ήταν καλεσμένη στο Joy και μίλησε για τη ζωή της με το παιδί που απέκτησε με τον Μάριο Αθανασίου αλλά και για τη σχέση της με τον Πάνο Μουζουράκη.
Για τον Πάνο Μουζουράκη:
«Ο Πάνος έχει μια φοβερή παιδικότητα. Ώρες ώρες με κουράζει και τους λέω να πάνε στα δωμάτιά τους, τον Πάνο και τον γιο μου».
Το πιο δύσκολο σημείο του εαυτό της
«Το δύσκολο είναι όταν πρέπει να κάνεις μόκο ενώ αν μιλήσω ξέρω ότι μέσα από τη Μαρία θα βγει ο τίγρης. Εκεί καταπιέζομαι, αλλά πρέπει. [...] Προσπαθώ να μη με ενοχλεί τόσο πολύ, γιατί αναγκαστικά στη ζωή θα κάνεις μόκο. Αν είσαι έξυπνη, θα κάνεις μόκο. Πάντα υπάρχει το "εσύ ξέρεις καλύτερα, μη μιλάς τώρα".
Πώς είναι η σχέση της με τον πρώην σύντροφό της σχετικά με το παιδί που απέκτησαν μαζί
«Είναι συνεννοήσιμος. Κάνει πολύ πίσω και μ'άφήνει να διαχειριστώ τα περισσότερα. Κάνω εγώ τον κακό μπάτσο με το παιδί κι εκείνος είναι ο καλός».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση