GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον αγνοούμενο φοιτητή

Στον λόφο της Καστρίτσας στράφηκαν χθες οι έρευνες για τον 20χρονο σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, τα ίχνη του οποίου έχ...

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον αγνοούμενο φοιτητή

Στον λόφο της Καστρίτσας στράφηκαν χθες οι έρευνες για τον 20χρονο σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί εδώ και δύο εβδομάδες και το θρίλερ παίρνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις, καθώς δεν υπάρχει κάποιο αξιοποιήσιμο στοιχείο.

«Σαν να άνοιξε η γη και να τον κατάπιε», υποστηρίζουν αστυνομικοί της Ασφάλειας που συντάσσουν τη σχετική δικογραφία. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια αξιόπιστη μαρτυρία για τον Βαγγέλη από την ημέρα της εξαφάνισής του, ενώ δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι τώρα ότι έφυγε από τη Σχολή και κατέβηκε με το λεωφορείο στην πόλη. Αυτό αποτελεί και το μεγάλο ερωτηματικό για τις Αρχές, καθώς θεωρείται δύσκολο να έφυγε μια πολύ κρύα μέρα, χωρίς να φοράει μπουφάν και χωρίς να πάρει μαζί του το πορτοφόλι και το κινητό του τηλέφωνο.Από την άλλη πλευρά, η Σχολή έχει ελεγχθεί εξονυχιστικά.

Η Γεωργική Σχολή Ιωαννίνων εκτείνεται σε 80 στρ., από τα οποία χρησιμοποιούνται μόνο τα 10 στρ. Τα υπόλοιπα είναι ζούγκλα, με καλαμιώνες, εκτάσεις με βούρκο και κανάλια που καταλήγουν στη λίμνη. Ωστόσο και αυτός ο χώρος έχει ερευνηθεί τόσο με πεζοπόρα τμήματα όσο και με βάρκα της ΕΜΑΚ, αλλά και με το ελικόπτερο που διέθεσε ο επιχειρηματίας Β. Χήτος, το οποίο μάλιστα πέταξε σε ύψος μόλις ενός μέτρου «θερίζοντας» τα καλάμια. Για δεύτερη φορά θα ελεγχθούν παλιά βουστάσια, βόθροι και κλειδωμένα κτίρια, τα οποία πάντως έχουν πολλά χρόνια να ανοιχθούν και η πρόσβαση δεν είναι εύκολη για κάποιον που δεν έχει κλειδί.

Εκκλήσεις

Η μητέρα του Βαγγέλη, Μαρία Γιακουμάκη, που βρίσκεται από την πρώτη μέρα της εξαφάνισής του στα Γιάννενα, απηύθυνε χθες νέα έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να το καταθέσει, έστω και ανώνυμα, στην Αστυνομία. «Ο κόσμος μας στηρίζει και μας έχει συγκινήσει το ενδιαφέρον του, αλλά δυστυχώς δεν έχουμε κάποιο νέο», είπε η κυρία Γιακουμάκη, ενώ η αδελφή του από το Ρέθυμνο απευθύνει συνεχείς εκκλήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.Ακαρπες απέβησαν οι έρευνες που έγιναν σε Αγρίνιο, Κοζάνη και στον σταθμό του Μετρό στο Μοναστηράκι, όπου μάρτυρες είπαν ότι είχαν δει τον Βαγγέλη, καθώς δεν βρέθηκε κάποιο ίχνος του. Ο 20χρονος συγκάτοικός του από τη Μυτιλήνη ανέφερε ότι δεν είχε αντιληφθεί να τον απασχολεί κάτι, όπως αναφέρει το epirusgate.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση