GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μήνυμα προς τον Πάνο Καμμένο...

Κύριε Υπουργέ άμυνας, στις πολύωρες στιγμές αναμένοντας να μπει πελάτης στο μαγαζί μου (εμπορία και κατασκευή κουφωμάτων αλουμι...



Κύριε Υπουργέ άμυνας, στις πολύωρες στιγμές αναμένοντας να μπει πελάτης στο μαγαζί μου (εμπορία και κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου ) πήρα το θάρρος να σας γράψω μια ομολογουμένως πρόχειρη σκέψη μου.
Πριν καιρό ακούστηκαν φήμες πως ο στρατό προμηθεύεται είδη ρουχισμού μεταξύ άλλο και από χώρες μη φιλικά ιστάμενες προς την Ελλάδα .

Η πρότασή μου λοιπόν είναι πως παράλληλα με την πολύ ορθή σκέψη σας για την επαναλειτουργία της ΜΟΜΑ (μέσα στα πλαίσια του απόλυτου ελέγχου της λειτουργίας της) να δημιουργήσετε με μορφή συμβασιακών δεσμεύσεων τμήματα πολιτικού προσωπικού στο στρατό ( ράφτες ,γαζώτριες , κόπτριες )που θα εξυπηρετούν όλα τα ένστολα τμήματα το κράτους τουλάχιστον στο κομμάτι των εισαγόμενων.
Πιθανότατα θα έχει κάποιος από τους συμβούλους σας στο μυαλό του κάτι παρόμοιο. Θέλοντας όμως και εγώ να συμβάλω όσο μου είναι δυνατόν στην προσπάθεια όλων των Ελλήνων για σωτηρία τόλμησα να γράψω αυτές τς σειρές στον υπολογιστή μου.
Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση