GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Προκόπης Παυλόπουλος νέος Πρόεδρος Δημοκρατίας

Την ανάγκη επιδίωξης ευρύτερης συναίνεσης με την επίλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας...

Την ανάγκη επιδίωξης ευρύτερης συναίνεσης με την επίλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας ενώπιον των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.
Χρειαζόμαστε υψηλό αίσθημα εθνικής συνείδησης και ευρύτερης αποδοχής στην κοινωνία και στην Βουλή, συνέχισε ο πρωθυπουργός και τόνισε: Με αυτό το σκεπτικό προτείνω και σε συνεννόηση με το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων τον Προκόπη Παυλόπουλο.
Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε την σημασία της ενότητας στην κοινωνία και στο πολιτικό επίπεδο.
«Η ευρύτερη πολιτική συναίνεση είναι απαραίτητη και η επιλογή δεν μπορεί να είναι ανεξάρτητη από την συγκυρία. Ακούστηκαν προτάσεις πολλές. Άκουσα την εύλογη πρόταση για εκλογή αριστερού Προέδρου της Δημοκρατίας, προφανώς όχι με αυξημένη πλειοψηφία. Η πρόταση είναι εύλογη, δεν υπήρξε ποτέ αριστερός Πρόεδρος, σήμερα μας δίνεται η δυνατότητα.
Ομως η αριστερά δεν υπήρξε ποτέ αλαζονική, συνέχισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επισημαίνοντας ότι η Αριστερά δεν διεκδικούσε τα αξιώματα για τον εαυτό της
Χρεαζόμαστε έναν Πρόεδρο Δημοκρατίας που να χαίρει ευρύτατης αποδοχής τόσο στην κοινωνία όσο και στην Βουλή των Ελλήνων που θα κληθεί αύριο να τον εκλέξει.
Στο σημείο αυτό ο κ.Τσίπρας ανακοίνωσε ότι η πρότασή του για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι ο Προκόπης Παυλόπουλος και διευκρίνισε ότι έχει έρθει σε συνεννόηση με το συγκυβερνών κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση