GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Καν’ το όπως ο Άκης": Το εβδομαδιαίο μενού του Άκη Πετρετζίκη

Ο Άκης Πετρετζίκης καθημερινά στις 16.50, μας προτείνει εύκολες και οικονομικές συνταγές με απλά υλικά, καθώς επίσης χρήσιμες και πρακτ...

Ο Άκης Πετρετζίκης καθημερινά στις 16.50, μας προτείνει εύκολες και οικονομικές συνταγές με απλά υλικά, καθώς επίσης χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές για την παρασκευή των πιάτων.

Οι συνταγές από 2 έως 6 Φεβρουαρίου:

Δευτέρα 2/2: Ο Άκης μπαίνει στην κουζίνα και ετοιμάζει πεντανόστιμες συνταγές. Ξεκινάει με ζουμερές μοσχαρίσες μπριζόλες με σος από σόγια, συνεχίζει με σαλάτα λαχανικών, ενώ το μενού κλείνει με cheesecake λεμόνι.

Τρίτη 3/2: Τα παϊδάκια αποκτούν άλλη γεύση όταν τα συνοδεύσουμε με τη σάλτσα barbeque, που μας προτείνει ο αγαπημένος μας σεφ. Αφράτα γεμιστά muffins συμπληρώνουν το τραπέζι μας.

Τετάρτη 4/2: Μία διαφορετική συνταγή για burger μάς προτείνει σήμερα ο Άκης, με κιμά από φασόλια και λουκάνικο chorizo (λουκάνικο από την Ιβηρική Χερσόνησο). Ένα γρήγορο αλλά λαχταριστό στρούντελ μήλου είναι το γλυκό της ημέρας.

Πέμπτη 5/2: Ριγκατόνι με ραγού genovese είναι το πιάτο του σημερινού επεισοδίου, ενώ ο Άκης ετοιμάζει και εύκολα cupcakes με κολοκύθα.

Παρασκευή 6/2: Τρεις συνταγές μάς περιμένουν στο σημερινό επεισόδιο. Γλυκόξινο με γαρίδες, ανάποδη κρεμμυδόπιτα και σοκολατένιο κέικ με γάλα. Εύκολες αλλά ξεχωριστές και γευστικές συνταγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση