GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το πρώτο βιβλίο που διαβάζει αυτό τον αναγνώστη του!

Ε λοιπόν πλέον θα έχουν και τα βιβλία το "δικαίωμα" να επιλέγουν τους αναγνώστες τους και όχι μόνον το αντίστροφο! Ολλανδοί ε...

Το πρώτο βιβλίο που διαβάζει αυτό τον αναγνώστη του!

Ε λοιπόν πλέον θα έχουν και τα βιβλία το "δικαίωμα" να επιλέγουν τους αναγνώστες τους και όχι μόνον το αντίστροφο!

Ολλανδοί ερευνητές δημιούργησαν ένα βιβλίο που μπορεί να διαβάζει τον υποψήφιο αναγνώστη του και αν τον κρίνει κακοπροαίρετο, να μην ανοίγει καν!

Το βιβλίο αυτό διαθέτει στο εξώφυλλό μια κάμερα με λογισμικό αναγνώρισης των χαρακτηριστικών του προσώπου. Όταν λοιπόν κάποιος υποψήφιος αναγνώστης πάρει το βιβλίο στα χέρια του, το λογισμικό κρίνει τις προθέσεις του και αν πιάσει αρνητικά συναισθήματα, τότε κλειδώνει και δεν μπορεί κανείς να το ανοίξει!

Η ενσωματωμένη μικροσκοπική κάμερα σκανάρει το πρόσωπο του αναγνώστη και αν ανιχνεύσει σημάδια προκατάληψης ή αρνητικών διαθέσεων, ενεργοποιεί το κλείδωμα του βιβλίου. Μόνο εφόσον ο δυνητικός αναγνώστης έχει ουδέτερη έκφραση στο πρόσωπό του, τότε μέσω ενός ακουστικού σήματος ενεργοποιείται το ξεκλείδωμα του βιβλίου. Το βιβλίο θα παραμείνει κλειδωμένο ακόμη και αν το λογισμικό ανιχνεύσει υπερβολική έξαψη και συγκίνηση εκ μέρους του υποψήφιου αναγνώστη ή έντονο σκεπτικισμό.

Το καινοτομικό προϊόν με την εύγλωττη ονομασία "Το εξώφυλλο που σας κρίνει", είναι δημιούργημα του σχεδιαστή Θις Μπιερστέκερ του Στούντιο Ντιζάιν Moore του Άμστερνταμ, σύμφωνα με τη βρετανική Ντέιλι Μέιλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση