GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από τη Ρωσία με... στυλ και πολυτέλεια!

Με μια δόση πολυτέλειας που δύσκολα συναντά κανείς σε προορισμούς πέρα από το Ντουμπάι και το Άμπου Ντάμπι, η ρωσική πρωτεύουσα δεν έ...

Από τη Ρωσία με... στυλ και πολυτέλεια!
Με μια δόση πολυτέλειας που δύσκολα συναντά κανείς σε προορισμούς πέρα από το Ντουμπάι και το Άμπου Ντάμπι, η ρωσική πρωτεύουσα δεν έχει τίποτε να ζηλέψει σε ό,τι έχει να κάνει με μια διαμονή… υπερπολυτελείας από τα πάμπλουτα εμιράτα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.
Πιείτε σαμπάνια και φάτε χαβιάρι με θέα το Κρεμλίνο και απολαύστε νότες απαράμιλλης χλιδής στα καλύτερα ξενοδοχεία και εστιατόρια της Μόσχας.

Lotte Hotel

Τα μάτια σας θα «χορτάσουν» κρύσταλλα Σβαρόφσκι με τους επιβλητικούς και άκρως εντυπωσιακούς πολυελαίους που «κοσμούν» το λόμπι του ξενοδοχείου και τους μίνι-πολυελαίους που υπάρχουν μέσα στα ασανσέρ.Το ξενοδοχείο βρίσκεται στον πιο ήσυχο δρόμο της Μόσχας (Arbat), όπου υπάρχουν και μερικά από τα καλύτερα και πιο trendy εστιατόρια της πόλης. Αν όμως δε θέλετε να απομακρυνθείτε από το ξενοδοχείο μπορείτε να απολαύσετε τις δημιουργίες του βραβευμένου με αστέρι Michelin εστιατορίου του ξενοδοχείου.

Baltschug Kempinski


Από τα δωμάτια του ξενοδοχείουBaltschug Kempinski θα απολαύσετε μια απίστευτη θέα προς τον ποταμό Μόσχοβα, ενώ ορισμένα έχουν θέα και στην Κόκκινη Πλατεία με μία από τις πιο πανοραμικές οπτικές του Κρεμλίνου.
Το πολύ καλά εξοπλισμένο spa και τα τεράστια δωμάτια θα σας χαρίσουν μια απίστευτη και αναζωογονητική διαμονή.

Restaurant Café Pushkin


Το Café Pushkin είναι ένα σύγχρονο εστιατόριο που παραπέμπει όμως σε άλλες εποχές λόγω της διακόσμησής του, που μας μεταφέρει στο 1800.  Ενδείκνυται για όσους αναζητούν εξαιρετικές γαστρονομικές απολαύσεις και εμπειρίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση