GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πλανόδιοι πωλητές λήστεψαν ηλικιωμένη στη Ροδόπη

Ένας κακοποιός σεσημασμένος για κλοπές μαζί με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του, ήταν οι δράστες της ληστείας σε βάρος μια...

Ένας κακοποιός σεσημασμένος για κλοπές μαζί με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του, ήταν οι δράστες της ληστείας σε βάρος μιας ηλικιωμένης που είχε γίνει πριν από σχεδόν δυο μήνες μέσα στο σπίτι της στο χωριό Λύκειο της Ροδόπης.

Ο 45χρονος φερόμενος ως δράστης ταυτοποιήθηκε από τις έρευνες των αστυνομικών του τμήματος Σαπών ως ένας από τους δυο «μαϊμού» πλανόδιους πωλητές ειδών προικός, που είχαν χτυπήσει στις 4 Δεκεμβρίου την πόρτα της 79χρονης γυναίκας, τάχα για να της δείξουν την πραμάτεια της. Μόλις μπήκαν, όμως, την ακινητοποίησαν απειλώντας ότι θα τη χτυπούσαν, άρπαξαν όσα χρήματα είχε και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση με το αυτοκίνητό τους.

Σε βάρος του 45χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία του συνεργού του και να εξακριβωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες ληστείες με θύματα ανυπεράσπιστους ηλικιωμένους.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση