GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ! Τι κληρώνει ο ΟΑΕΔ για εργαζόμενους και συνταξιούχους;

Τρέξτε να προλάβετε... Ο ΟΑΕΔ κληρώνει σε άστεγους τέσσερα σπίτια που είχε αγοράσει μέσα από ειδικό πρόγραμμα αγοράς διαμερι...



Τρέξτε να προλάβετε...

Ο ΟΑΕΔ κληρώνει σε άστεγους τέσσερα σπίτια που είχε αγοράσει μέσα από ειδικό πρόγραμμα αγοράς διαμερισμάτων και τα οποία για πολλά χρόνια ήταν ακατοίκητα.

Τα σπίτια αυτά,σύμφωνα με το fpress.gr, βρίσκονται στην περιοχή Βανάτου, δύο χιλιόμετρα έξω από την πόλη της Ζακύνθου.



Για το λόγο αυτό ο οργανισμός διενεργεί στη Ζάκυνθο απογραφή των αστέγων δικαιούχων η οποία θα ολοκληρωθεί στις 15 Μαρτίου.

Δικαίωμα συμμετοχής

Δικαίωμα υποβολής αιτήσεων: 1. έχουν όλοι οι εργατοϋπάλληλοι που συνδέονται με τους εργοδότες τους με σχέση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου, 2. δεν έχουν οι ίδιοι ή τα προστατευόμενα μέλη της οικογένειάς τους ιδιόκτητη κατοικία και 3. δεν έχουν λάβει οι ίδιοι ή τα προστατευόμενα μέλη της οικογένειάς τους άλλη στεγαστική συνδρομή (δάνειο ή κατοικία) από τον καταργηθέντα ΟΕΚ, καθώς επίσης δικαίωμα έχουν και 4. οι συνταξιούχοι των παραπάνω κατηγοριών.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση