GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παυλόπουλος: Δεν περίμενα την πρόταση του Τσίπρα

Ως πρόταση εξαιρετικά τιμητική, αλλά και πρόταση που εμπεριέχει ευθύνη, χαρακτήρισε ο Προκόπης Παυλόπουλος την πρόταση υποψηφιότητάς το...

Παυλόπουλος: Δεν περίμενα την πρόταση του Τσίπρα

Ως πρόταση εξαιρετικά τιμητική, αλλά και πρόταση που εμπεριέχει ευθύνη, χαρακτήρισε ο Προκόπης Παυλόπουλος την πρόταση υποψηφιότητάς του για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, που του έγινε από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, μετά τη συνάντησή του με τον κ. Τσίπρα, ο κ. Παυλόπουλος σημείωσε: “Η πρόταση αυτή μου δίνει τη δυνατότητα, με τις ταπεινές μου δυνάμεις, να συμβάλω στον αγώνα για την Ελλάδα αλλά και για την ίδια την Ευρώπη. Μια Ευρώπη, όπως την οραματίσθηκαν οι ιδρυτές της και η οποία μπορεί να ξαναβρεί τις αρχές και τις αξίες της, που τα τελευταία χρόνια έχει χάσει”.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου εάν περίμενε την πρόταση αυτή, απάντησε αρνητικά και σημείωσε ότι είναι καλύτερο στη ζωή να μην περιμένεις κάτι, αλλά η ζωή να στο φέρνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση