GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νίκος Ψαρράς: "Άργησα να κάνω παιδί, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ"

Ο Νίκος Ψαρράς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Happy Day» το πρωί της Πέμπτης και μίλησε για τον ερχομό του γιου του, την πρόταση γάμου π...

Νίκος Ψαρράς: Ο Νίκος Ψαρράς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Happy Day» το πρωί της Πέμπτης και μίλησε για τον ερχομό του γιου του, την πρόταση γάμου που έκανε στην σύζυγό του, Ελένα Καρακούλη αλλά και για τη ζωή του στην Αμερική.
«Είμαι στην καλύτερη φάση. Ο γιος μου είναι 6 μηνών και κοιμάται στις 10.30 και ξυπνάει στις 7, δεν σηκώνεται το βράδυ!» σχολίασε.
«Σαφέστατα η ζωή σου αλλάζει, αλλά πρέπει να αλλάξει σωστά. Το παιδί έρχεται, σε περιμένει, αυτό που θα του δώσεις αυτό θα πάρει. Είναι ήσυχος, είναι καλό παιδάκι».
Όσο για το αν ήταν έτοιμος να γίνει πατέρας, δήλωσε:
«Το παιδί είναι αποτέλεσμα δύο ανθρώπων, έτοιμοι είμαστε πάντα, αλλά είναι θέμα προτεραιοτήτων. Εγώ θεωρούσα ότι η δουλειά έπρεπε να είναι πρώτα και τώρα λέω ότι ήταν λάθος μου. Άργησα να κάνω παιδί, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ».
Ακόμη μίλησε για τη γνωριμία με τη σύζυγό του:
«Με μια ματιά συνέβη. Πρέπει να είναι και οι δύο έτοιμοι γιατί πολλές φορές βλέπεις ανθρώπους που περνάνε από μπροστά σου και δεν είσαι έτοιμος να αναγνωρίσεις αυτό που έχει ο άλλος. Πιστεύω ότι με την Έλενα το timing ήταν σωστό. Ήταν να γίνει».
Τέλος, εξομολογήθηκε πώς της έκανε πρόταση γάμου:
«Έγινε στον Σοχό, στην πατρίδα μου, ένα χωριό της Θεσσαλονίκης. Είχαμε πάει για Χριστούγεννα, είχε και χιόνια πάνω... Ανεβήκαμε ψηλά σε ένα εκκλησάκι και της είπα "όλα τα έχουμε, τώρα λείπει μόνο αυτό" και της έβγαλα και της έδωσα ένα δαχτυλίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση