GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγρίεψε η Ζωή! Η φαρμακερή ατάκα της Κωνσταντοπούλου στον Τσίπρα με αποδέκτη τον Σαμαρά!

Δεν πέρασε απαρατήρητη η πρώτη ομιλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου με αφορμή την εκλογή της στο προεδρείο της Βουλής. Μάλιστα φρόν...



Δεν πέρασε απαρατήρητη η πρώτη ομιλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου με αφορμή την εκλογή της στο προεδρείο της Βουλής.
Μάλιστα φρόντισε να ρίξει ένα καρφί στον Αλέξη Τσίπρα, το οποίο είχε αποδέκτη τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και όλους τους υπουργούς.

Κατά την πρώτη της ομιλία η κ. Κωνσταντοπούλου, τόνισε πως αποτελεί δέσμευσή της να επανέλθει ο κοινοβουλευτικός έλεγχος στην κυβέρνηση, επισημαίνοντας πως πρώτος ο πρωθυπουργός θα δώσει το παράδειγμα.

Κοιτάζοντας προς τον Αλέξη Τσίπρα και με ένα ελαφρύ χαμόγελο η κ. Κωνσταντοπούλου είπε: «Στη Βουλή πρέπει να λειτουργήσει ο κοινοβουλευτικός έλεγχος και είμαι σίγουρη ότι πρώτος θα δώσει το παράδειγμα ο πρωθυπουργός και θα ακολουθήσουν οι υπουργοί της κυβέρνησης, που πρέπει να προσέρχονται και να απαντούν. Δεν πρέπει να επαναληφθούν φαινόμενα όπως η κατάχρηση του κατεπείγοντως και των τροπολογιών».

Ακόμα, η νέα πρόεδρος της Βουλής, κατά την μακροσκελή ομιλία της, διάρκειας 27 λεπτών, δεσμεύτηκε ότι δεν θα γίνονται πλέον δεκτές εκπρόθεσμες και άσχετες τροπολογίες, ούτε νομοσχέδια εκατοντάδων σελίδων ή Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου.

Σημειώνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο ήταν στην αξιωματική αντιπολίτευση αντιδρούσε έντονα για την απουσία του τότε πρωθυπουργού και των υπουργών από τη Βουλή, αλλά και για τις εκπρόθεσμες και άσχετες τροπολογίες.

Το μήνυμα της κ. Κωνσταντοπούλου προς τον Αλέξη Τσίπρα και τους υπουργούς ήταν ξεκάθαρο!

Σημειώνεται πως ο πρώην πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς αφού ψήφισε πλησίασε την κ. Κωνσταντοπούλου, η οποία καθόταν στο πρώτο έδρανο, και την χαιρέτησε διά χειραψίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση