GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην Ιταλία Καραγκούνης και Κωστένογλου

Στην Ελλάδα βρίσκεται από χθες ο Σέρχιο Μαρκαριάν, αναλαμβάνοντας επί της ουσίας τα καθήκοντά του στην Εθνική Ελλάδας. Εντός της ημέρας...

Στην Ιταλία Καραγκούνης και Κωστένογλου

Στην Ελλάδα βρίσκεται από χθες ο Σέρχιο Μαρκαριάν, αναλαμβάνοντας επί της ουσίας τα καθήκοντά του στην Εθνική Ελλάδας.

Εντός της ημέρας, μάλιστα, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η πρώτη σύσκεψη των μελών του νέου τεχνικού επιτελείου της "γαλανόλευκης".

Στη συνέχεια, ο καθένας θα επιφορτιστεί με τις δικές του ευθύνες και αρμοδιότητες για να είναι όλα έτοιμα όταν έρθει η ώρα του μεγάλου ματς με την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη.

Για παράδειγμα, σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Νίκος Κωστένογλου θα μεταβούν την Κυριακή στην Ιταλία για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση Βερόνα-Ρόμα.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι αναμένεται να έρθουν αντιμέτωποι αρκετοί από τους... Ιταλού διεθνείς, αφού στις δύο ομάδες ανήκουν οι Χριστοδουλόπουλος, Μόρας, Ταχτσίδης, Μανωλάς, Τοροσίδης και Χολέμπας.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Εθνικής και ο βοηθός του Μαρκαριάν επιθυμούν να διαπιστώσουν από κοντά σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές της "γαλανόλευκης".

Από την πλευρά του, ο Ουρουγουανός προπονητής θα δώσει το "παρών" στο κυριακάτικο ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση