GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Οι δηλώσεις του Βαρουφάκη είναι άτοπες»

Αναφορά στις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη στην εκπομπή Presa Diretta του ιταλικού καναλιού RaiTre έκανε ...

Αναφορά στις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη στην εκπομπή Presa Diretta του ιταλικού καναλιού RaiTre έκανε απόψε ο Ιταλός ομόλογός του, ο Πιερ Κάρλο Πάντοαν.

«Ιθύνοντες ενός σημαντικού ιταλικού θεσμού με πλησίασαν και μου είπαν ότι είναι αλληλέγγυοι με τη χώρα μας, αλλά δεν μπορούν να πουν την αλήθεια, διότι και η Ιταλία κινδυνεύει να χρεοκοπήσει και φοβούνται τυχόν συνέπειες από τη Γερμανία» είχε δηλώσει ο κ. Βαρουφάκης, στην εκπομπή της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης.

«Το ιταλικό δημόσιο χρέος δεν προκαλεί προβλήματα, οι δηλώσεις του Γιάννη Βαρουφάκη είναι άτοπες» απάντησε, μέσω Twitter, ο τεχνοκράτης Ιταλός υπουργός Οικονομικών Πιερ Κάρλο Πάντοαν.

«Χρειάζονται ευρωπαϊκές λύσεις που απαιτούν αμοιβαία εμπιστοσύνη. Η ιταλική κυβέρνηση εργάζεται για την επίτευξη αυτού του στόχου» πρόσθεσε ο κ. Πάντοαν.

Πηγή: www.newsbeast.gr

1 σχόλιο

  1. Δεν βλέπω ευρωπαικές λύσεις. Το μόνο που βλέπω ειναι κάποια τσόφλια και ευρωλυγούρηδες που προσκυνάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση